10 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδες

10 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε οδοντογλυφίδες
Κατά γενικό κανόνα η κύρια δουλειά μιας οδοντογλυφίδας είναι ο καθαρισμός των δοντιών. Παραδόξως, αυτά τα μικρά κομμάτια ξύλου είναι ένα εύχρηστο μικρό οικιακό εργαλείο για να έχετε στο σπίτι σας. Υπάρχουν πολλές άλλες χρήσεις για οδοντογλυφίδες που θα σας εκπλήξουν!
 
Ένα πακέτο με οδοντογλυφίδες στην κουζίνα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, στο ψήσιμο των γλυκών και άλλων ειδών, αλλά και για τις παρακάτω δημιουργικές ιδέες.
 

# 1: Καθαρίστε το τηλέφωνό σας

 

Είτε έχετε προστασία γύρω από το τηλέφωνό σας είτε όχι, υπάρχουν μέρη του τηλεφώνου σας που συλλέγουν σκόνη. Η θύρα φόρτισης είναι ένα συγκεκριμένο σημείο. Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να καθαρίσετε τη σκόνη από τα μέρη που είναι δύσκολο να φτάσετε, όπως οι πτυχές του smartphone σας. Δοκιμάστε και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.
 

# 2: Κεριά φωτισμού

 

Τα σπίρτα κανονικά καίγονται πολύ γρήγορα, γεγονός που μπορεί να σας προκαλέσει κάψιμο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα αντί ενός σπίρτου. Οι οδοντογλυφίδες καίγονται πολύ πιο αργά και καίνε λιγότερο. Είναι επίσης ασφαλέστερες!
 

# 3: Κρατήστε φρέσκα φρούτα και λαχανικά

 

Κόψτε τα φρούτο ή τα λαχανικά, χωρίς να πετάτε την άκρη τους. Στη συνέχεια τοποθετήστε μια οδοντογλυφίδα ανάμεσα στο άκρο και το υπόλοιπο κομμάτι του φαγητού και διατηρήστε το αναλείωτο.
 

# 4: Ανάμιξη χρωμάτων

 

Εάν έχετε μια μικρή φιάλη χρώματος, μπορείτε να τα ανακατέψετε εύκολα με μια οδοντογλυφίδα.
 

# 5: Διακόσμηση σε κεκάκια 

 

Διακοσμήστε γλυκά, κέικ, μάφιν και cup cakes με τη βοήθεια οδοντογλυφίδων. Διάφορα βίντεο θα σας δώσουν πολλές ιδέες σχετικά.
 

# 6: Μείωση του βρασμού

 

Για να μειώσετε την πιθανότητα να παραβράσει το πάνω μέρος μιας εστίας μαγειρέματος, κολλήστε μια οδοντογλυφίδα ανάμεσα στην κορυφή της κατσαρόλας και το καπάκι. Ο ατμός διαφεύγει εύκολα από το δοχείο μαγειρέματος ενώ το φαγητό μαγειρεύει.
 

# 7: Finger food

 

Χρησιμοποιήστε οδοντογλυφίδες για finger food, στη διάρκεια ενός πάρτυ, ή μιας εκδήλωσης
 

# 8: Dressing σαλάτας

 

Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε ένα νέο μπουκάλι, αντί να αφαιρέσετε τη σφραγίδα, χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να κάνετε αρκετές μικρές τρύπες. Οι μικροσκοπικές τρύπες θα σας επιτρέψουν να μειώσετε το ποσό της σάλτσας που χύνεται.
 

# 9: Ψήστε μια πατάτα

 

Μπορείτε να κάνετε την τέλεια ψημένη πατάτα στο φούρνο μικροκυμάτων χρησιμοποιώντας οδοντογλυφίδες ως ξυλοπόδαρα. Τοποθετήστε τέσσερις οδοντογλυφίδες στην πατάτα για να ανυψωθεί. 
 

# 10: Βρείτε το τέλος της ταινίας

 

Σημειώστε το άκρο της ταινίας κολλώντας μια οδοντογλυφίδα πάνω του.
 
(www.247moms.com)
Eμπορικά μας σήματα