Εταιρία

Το brand name DOLPHIN PICKS , είναι η σειρά ξύλινων αναλωσίμων για τον κλάδο του HORECA και για τον κλάδο επεξεργασίας τροφίμων που λάνσαρε η εταιρεία ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ Α.Ε.Β.Ε. , με σκοπό να ικανοποιήσει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις  των επαγγελματιών αλλά και των καταναλωτών .

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο εισαγωγικό-εξαγωγικό εμπόριο και η συνεργασία μας με εργοστάσια εξειδικεύμενα και πιστοποιημένα πάνω στο αντικείμενο των ξύλινων αναλωσίμων HORECA, είναι οι ιδανικές παράμετροι που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ποιοτικά προιόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ξύλινες οδοντογλυφίδες σε διάφορες διαστάσεις και συσκευασίες, καλαμάκια bamboo για οικιακή αλλά και βιομηχανική παραγωγή, coctail picks και πολλά ακόμη.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 απο τον οργανισμό TUV AUSTRIA  και τα προϊόντα μας υπακούν στα standards GB/T 19001-2008/ISO 9001:2008 .Eπίσης για την παραγωγή προιόντων ξύλου έχει λάβει πιστοποίηση απο το εργοστάσιο FSC 100% ότι ελέγχεται για την πρόλευση του ξύλου.

Tέλος διαθέτει πιστοποιητικά ελέγχου απο την SGS SA για τέστ που έγιναν στις οδοντογλυφίδες και τα καλαμάκια bamboo όσον αφορά την επαφή τους με τρόφιμα , την παρουσία αρσενικού και PCP και έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Eμπορικά μας σήματα