Συνταγή για κεφτεδάκια με μόνο 4 υλικά

Συνταγή για κεφτεδάκια με μόνο 4 υλικά
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια, γρήγορα και εύκολα
Αυτά τα νόστιμα κεφτεδάκια κάνουν ένα υπέροχο ορεκτικό για ένα τραπέζι ή μια συγκέντρωση με φίλους. Καλό θα είναι να χρησιμοποιήστε καλής ποιότητας κατεψυγμένα κεφτεδάκια σε αυτή τη συνταγή.
 
Κόψτε μερικά πράσινα κρεμμυδάκια ή κόλιαντρο για να δώσετε στα κεφτεδάκια λίγο χρώμα!
 
Συστατικά
 
4 δωδεκάδες κατεψυγμένα κεφτεδάκια
1 κουτ. Σούπας αποξηραμένο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι μαρμελάδα φραγκοστάφυλο
1 1/2 φλιτζάνια σάλτσα μπάρμπεκιου
 
Προαιρετικά: 1/2 φλιτζάνι πράσινο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες ή ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κόλιαντρο)
 
1. Συγκεντρώστε όλα τα συστατικά και σιγοψήστε τα κεφτεδάκια
 
2. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το κρεμμύδι, το φραγκοστάφυλο και τη σάλτσα μπάρμπεκιου.
 
3. Ρίξτε το μείγμα σάλτσας στο τηγάνι και ανακατέψτε για να καλύψετε τις κεφτεδάκια.
 
4. Σερβίρετε ζεστό και γαρνίρετε με λεπτά τεμαχισμένα πράσινα κρεμμύδια ή ψιλοκομμένο κόλιαντρο, αν θέλετε.
 
Αυτά τα κεφτεδάκια μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως κύριο πιάτο. Σερβίρετε με ρύζι ή ζυμαρικά και με ένα λαχανικό, όπως καρότα, πράσινα φασόλια ή μπρόκολο στον ατμό.
 
(www.thespruceeats.com)
Σχετικά προϊόντα
Eμπορικά μας σήματα