Γιατί να προτιμήσετε ξύλινους αναδευτήρες

Γιατί να προτιμήσετε ξύλινους αναδευτήρες

Ένας εύκολος τρόπος για να ξεχωρίσει η καφετέριά σας από τις άλλες, είναι με το να προσφέρετε στους πελάτες σας μαζί με τον καφέ τους και τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να τους δείξετε την εκτίμηση σας και να ανταμείψετε την προτίμηση που δείχνουν στην επιχείρησή σας.

Για παράδειγμα, οι ξύλινοι αναδευτήρες αποτελούν μια ιδανική επιλογή εδώ και παρακάτω θα δείτε πώς μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρηση σας.

Πέντε οφέλη από την χρήση ξύλινων αναδευτήρων

  1. Το κοινό μεταλλικό κουταλάκι του γλυκού είναι παλιομοδίτικη επιλογή. Οι πελάτες περιμένουν να βρουν σύγχρονες και μοντέρνες εναλλακτικές στην καθημερινή τους ζωή.
  2. Επίσης, έχουν αναπτύξει ορισμένα πρότυπα προσδοκιών σχετικά με την υγιεινή και την προσωπική φροντίδα. Για αυτό το λόγο η προτίμηση στα είδη μιας χρήσης είναι ξεκάθαρη.
  3. Ο ξύλινος αναδευτήρας είναι ανακυκλώσιμος και βιοαποικοδομήσιμος και επομένως απαραίτητος για όλα τα καφέ, καθώς μειώνει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο από τη χρήση πλαστικών. Όταν ένας πελάτης χρειάζεται έναν αναδευτήρα για το ρόφημα του, μπορεί να απογοητευτεί από το προσφερόμενο πλαστικό κουτάλι που θα καταλήξει στα σκουπίδια ή αντίστοιχα από ένα μεταλλικό που χρησιμοποιείται και από κάποιον άλλο.
  4. Ένας ξύλινος αναδευτήρας που φέρει το λογότυπο της επιχείρησης λειτουργεί παράλληλα και ως διαφήμιση σε πιθανούς νέους πελάτες.
  5. Τέλος, πρόκειται για μια μικρή και οικονομική προσθήκη στην επιχείρηση που όμως κάνει τη διαφορά στο μυαλό του καθημερινού επισκέπτη.
Σχετικά προϊόντα
Eμπορικά μας σήματα