Γιατί σας συμφέρει η χρήση ξύλινων μαχαιροπήρουνων;

Γιατί σας συμφέρει η χρήση ξύλινων μαχαιροπήρουνων;
Όλοι οι ιδιοκτήτες εστιατορίων θέλουν να έχουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους και για το λόγο αυτό αναζητούν διαφορετικούς τρόπους εξυπηρέτησης και εντυπωσιασμού. Τα ξύλινα μαχαιροπήρουνα, κατασκευασμένα από ξύλο σημύδας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνιση κάθε εκδήλωσης, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να επωφεληθείτε από το πόσο πρακτικά είναι.
 
Ιδανικά για γάμους, μεγάλα πάρτι και άλλες εκδηλώσεις catering, τα ξύλινα μαχαιροπήρουνα μιας χρήσης αποτελούν μια ιδανική επιλογή παντού. Είναι αρκετά κομψά για χρήση ακόμη και σε ειδικές περιστάσεις και μαρτυρούν στους πελάτες και τους επισκέπτες ότι επιλέγετε το στυλ και δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Με έναν απλό και φυσικό σχεδιασμό, αυτά τα ξύλινα σκεύη δείχνουν στους πελάτες σας ότι σχεδιάζετε προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσής τους.
 

Η οικολογική λύση

 
Τα ξύλινα μαχαιροπήρουνα προσφέρουν μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση από το πλαστικό και είναι λιπασματοποιήσιμα, γεγονός που τα καθιστά μια πολύ καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές που προτιμούν τα οικολογικά προϊόντα. Είναι εντελώς οργανικά και απαλά, χωρίς επιστρώσεις, λευκαντικά ή βαφές. Κάθε μαχαίρι, κουτάλι και πιρούνι είναι τόσο έυκολο στη χρήση αλλά και τόσο ανθεκτικό όσο τα μεταλλικά σκεύη. Με επίπεδη, ομοιόμορφη επιφάνεια, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσετε για σκλήθρες.
 

Ιδανικά για κάθε είδους φαγητό

 
Οι επισκέπτες σας θα μπορούν να απολαύσουν ζεστά και κρύα φαγητά με άνεση και στυλ, και χωρίς περιορισμούς, από σούπα έως σαλάτα. Δεν θα αλλοιωθούν, δε θα αποσυντεθούν ούτε και θα λιώσουν κατά τη χρήση με ζεστά πιάτα. Επιπλέον, δεν θα αλλοιώσουν ποτέ τη γεύση του φαγητού, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σερβίροντας οποιοδήποτε είδος πιάτου.
 

Πρακτικά στη χρήση

 
Επιπλέον με τη χρήση ξύλιων μαχαιροπήρουνων, σκεφτείτε πόσες ώρες θα εξοικονομήσετε, από το πλύσιμο των σκευών. Τα ξύλινα κουτάλια, πιρούνια και μαχαίρια είναι ιδανικά για διάφορες εκδηλώσεις, όπως και για καθημερινή χρήση σε καφετέριες, σε εστιατόρια γρήγορου φαγητού και άλλους παρεμφερείς χώρους. Στα παγωτατζίδικα επίσης. τα ξύλινα κουτάλια τυλιγμένα σε χαρτί ανά ένα, θα αποτελέσουν ιδανική επιλογή για το σερβίρισμα όλων των παγωμένων γλυκών και παγωτών.
 
Τα ξύλινα σκεύη λειτουργούν καλύτερα από τα πλαστικά σκεύη, αλλά παρέχουν και μια μοναδική εμφάνιση που ταιριάζει με το ατομικό στιλ κάθε εστιατορίου. Από τα κομψά εστιατόρια μέχρι τα φαστ φουντ, τα ξύλινα μαχαιροπήρουνα είναι μια μικρή πινελιά που σίγουρα θα παρατηρήσουν όλοι οι επισκέπτες σας.
 
Tip: Είτε είστε ιδιοκτήτης εταιρείας τροφοδοσίας, είτε εστιατορίου, αν αναζητάτε μία οικολογική και κομψή λύση για την επιχείρησή σας, τα ξύλινα μαχαιροπήρουνα Dolphin αποτελούν την ιδανική επιογή. 
 
 
(www.cibowares.co,)
Σχετικά προϊόντα
Eμπορικά μας σήματα