Τι μπορείτε να κάνετε με τα καλαμάκια μπαμπού;

Τι μπορείτε να κάνετε με τα καλαμάκια μπαμπού;
Τα καλαμάκια μπαμπού είναι από τα πιο ευπροσάρμοστα προϊόντα σε μια κουζίνα. Οποιοσδήποτε σεφ, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα προϊόντα είτε είστε σε ένα εστιατόριο κορυφαίας ποιότητας, σε χαλαρωτικό καφέ, σε χαλαρό μπαρ, σε ένα δείπνο ή σε catering. Ένα από τα οφέλη των μπαμπού είναι ότι σας επιτρέπει να εκφράσετε την καινοτομική πλευρά σας. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες:
 
  • Συγκρατείστε τα ορεκτικά σας
Τα γεμιστά μπιφτέκια κοτόπουλου και τα πιάτα ψαριών είναι ευρέως δημοφιλή αλλά πολλές φορές η εμφάνιση τους χρειάζεται υποστήριξη. Τα μπαμπού μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το έργο συγκρατώντας τα φαγητά στη σωστή θέση και δίνοντας μία τέλεια εικόνα.
  • Διακοσμήστε το αγαπημένο σας φαγητό ή ποτό
Μπορείτε να διακοσμήσετε μια σαλάτα, το πρωινό γεύμα, το επιδόρπιο ή ένα κοκτέιλ.
 
  • Σερβίρετε finger food
 
Τα κατάλληλα καλαμάκια μπαμπού είναι απαραίτητα στις επιχειρήσεις εστίασης, καθώς διευκολύνουν τον μάγειρα και παράλληλα στολίζουν τα πιάτα.
 
  • Πιάτα με σουβλάκια
 
Πιάτα από κοτόπουλο σουβλάκι, χοιρινό, ακόμα και σουβλάκι από λαχανικά και τυρί είναι μόνο μερικές ιδέες μαγειρικής.
 
 
Τέλος, τα μπαμπού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν εργαλεία ζαχαροπλαστικής. Κατά το ψήσιμο γλυκών και κέικ μπορείτε να βυθίσετε ένα καλαμάκι και να τσεκάρετε εάν είναι έτοιμα να βγουν από το φούρνο. Επίσης σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε γλυκάκια ή να κάνετε σχέδια πάνω στη κρέμα βουτύρου και τη σαντιγύ.
 
(www.medium.com)
Eμπορικά μας σήματα