Οι πολλαπλές χρήσεις των bamboo picks

Οι πολλαπλές χρήσεις των bamboo picks
Τα bamboo picks και καλαμάκια χρησιμοποιούνται στην τροφοδοσία και το μαγείρεμα και αποτελούν υλικά που πρέπει να έχει στη κουζίνα του κάθε μάγειρας, επαγγελματίας ή μη. Η επιλογή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων, όπως το μπαμπού, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε τον πλανήτη ενώ απολαμβάνετε μερικά εκπληκτικά γεύματα χρησιμοποιώντας αυτά τα διακοσμητικά είδη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μακριά καλαμάκια μπαμπού αλλά και τα επίπεδα με διάφορους τρόπους.
 
Γιατί να χρησιμοποιείτε τα καλαμάκια μπαμπού;
Εκτός του ότι είναι ιδανικά για μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων, το μπαμπού είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς αποτελούν ανανεώσιμα υλικά.
 
Πώς να χρησιμοποιήσετε τα σουβλάκια μπαμπού
Τα μπαμπού picks μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην τροφοδοσία αλλά και για οικιακή χρήση. Είναι ιδανικά για μικρούς μεζέδες, κεμπάπ, ορεκτικά και ακόμη και σε κοκτέιλ. Σας επιτρέπουν να συγκρατήσετε τη γαρνιτούρα στη θέση της, όπως και τα club σάντουιτς, έτσι ώστε να φαίνονται υπέροχα και λαχταριστά. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε κεμπάπ κρεάτων, ή φρούτων αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε για το fondue σοκολάτας ή τυριού.Αν σας αρέσουν οι δίσκοι τυριού, χρησιμοποιήστε τα μπαμπού στο στολισμό του τυριού.
Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στην κατάψυξη ή στο ψυγείο καθώς διατηρούνται αναλλοίωτα. 
Χρησιμοποιήστε τα μπαμπού σε πάρτυ για να σερβίριστούν οι καλεσμένοι σας και γλυτώστε 
το πλύσιμο σκευών που θα γινόταν σε άλλη περίπτωση.
 
Τα πρόσθετα οφέλη για τη χρήση των μπαμπού είναι ότι μπορούν να πεταχτούν και ότι έχουν πολύ μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από το ξύλο.
 
Ποια είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των μπαμπού;
Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν μπαμπού picks. Υπάρχει ένα μυτερό σημείο στη μία πλευρά για εύκολη τοποθέτηση των τροφίμων. Η άλλη πλευρά έχει μια διακοσμητική άκρη, ανάλογα με το είδος του pick.  Είναι ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια για αρκετό χρονικό διάστημα. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στον κάδο απορριμμάτων ή απευθείας στα σκουπίδια, γνωρίζοντας ότι τελικά θα ανανεωθούν φυσικά.
 
Εάν τα καλαμάκια μπαμπού είναι εμποτισμένα με νερό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απευθείας πάνω από τη φωτιά στο μπάρμπεκιου χωρίς να καούν. Επίσης, δεν θερμαίνονται όπως τα μεταλλικά σκεύη, έτσι θα παραμείνουν δροσερά στην αφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μικρότερα μπαμπού για διακόσμηση γαρίδας και φρούτων και για εύκολη βύθιση σε σάλτσες. Οι φιόγκοι μπαμπού είναι πολύ ευπροσάρμοστοι και μόλις αρχίσετε να τους χρησιμοποιείτε, είναι πιθανό να βρείτε ακόμη περισσότερες χρήσεις για αυτά.
 
Επίσης τα μπαμπού είναι ιδανικά για να ελέγξετε τα ψημένα σας προϊόντα ενώ είναι ακόμα στο φούρνο. Το μεγαλύτερο μήκος σας επιτρέπει να τρυπήσετε τα τρόφιμα για να ελέγξετε ότι έχουν γίνει χωρίς να καείτε.
 
Τόσες πολλές χρήσεις για αυτό το ευπροσάρμοστο, εναλλακτικό στοιχείο για τροφοδοσία αλλά ακόμη και μόνο για ένα πιο απλό δείπνο!
 
(www.bamboo-chopsticks.com)
Σχετικά προϊόντα
Eμπορικά μας σήματα